Om os

Ortodonti Service A/S blev grundlagt i 1979 og har gennem alle årene solgt ortodonti produkter til specialtandlæger, tandklinikker og laboratorier i både privat og offentligt regi.

Vores passion er at sælge produkter og løsninger, der dækker samtlige af de behov, du møder i din hverdag. Vi holder os konstant opdateret, og har fingeren på pulsen, med hensyn til den globale udvikling og de nyeste produktlanceringer indenfor ortodontiområdet.

Vi forhandler et bredt og komplet sortiment fra de absolut markedsledende og førende producenter af ortodonti produkter og udstyr fra det meste af verden, og det giver os en unik position på markedet.

Vores fokus er at levere både høj kvalitet og funktion, samt til enhver tid at kunne tilbyde konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Dette gælder i forhold til dine patienter, deres individuelle problemstillinger og behandlingsplaner. Vi tilbyder nogle af verdens mest professionelle og dokumenterede løsningsmuligheder.

 

Vores mission

Det er vores mission at være den førende rådgiver og totalleverandør af det bredeste og mest komplette sortiment af ortodonti produkter, udstyr og services på det danske marked.

Vi arbejder målrettet på altid at være leveringsdygtige i de bedste produkter inden for kategorierne brackets, buer, fjedre, TAD samt 3D digitale løsninger som scannere, printere og softwareløsninger.

Vi ønsker at kunne rådgive vores kunder, så de altid vælger de mest professionelle, økonomiske og fremtidssikrede løsninger til deres patienter.

Med leverandører som Forestadent, Rocky Mountain Orthodontics, GC Orthodontics, BBC Orthotec, JOTA AG, Reliance, Scheu Dental, Leone, Shinning 3D m.fl. er vores klare mål, at Ortodonti Service, både nu og i fremtiden, fortsat vil være den foretrukne leverandør og rådgiver for en lang række dygtige specialtandlæger, tandreguleringsklinikker og laboratorier.

Clik og se vores tilbud