Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Ortodonti Service A/S
Ellekær 9 2th.
2730 Herlev, Denmark

CRR: 33 86 20 67
E-mail: ordre@ortodontiservice.dk  
Telefonnummer: +45 5614 1753


Betaling
14 dage netto

Anvend venligst fakturaens FIK-oplysninger. Er dette ikke muligt, bedes såvel kundenummer som fakturanummer oplyst. Ved betaling af flere fakturaer, oplys venligst alle numre.

Levering
Alle ordrer leveres med GLS eller anden pakkedistributør. Vi ekspederer alle ordrer hurtigst muligt og i den rækkefølge de modtages.

Vi bestræber os på at afsende alle ordrer indenfor 1-3 arbejdsdage.

Når ordren først er leveret, og der er signeret for modtagelse hos kunden, har OS ikke længere ansvaret for forsendelsen/varen.

Fragt:
Når du handler i vores webshop og køber for mere end kr. 3.500,00 før moms, er forsendelsen fragtfri. Dette gælder ikke for forsendelser til udlandet samt forsendelse af gips.

Kursus
Kurser afholdt af OS medarbejder faktures til timepris kr. 1250,00 plus moms pr. time.  Alle kursustilmeldinger er bindende og faktureres ved tilmedling. Ved afbud/sygdom refunderes pengene ikke.

Returvarer
Fortrydelsesfristen på varer er 14 dage. Fristen regnes fra fakturadato, og vi sender først kreditnota, når vi har modtaget returvarerne. 

Hvis købet fortrydes, skal varen returneres i samme stand, som den blev modtaget. Varer der ikke retuneres i ubrudt emballage, kan ikke refunderes. Kunden skal selv betale forsendelsesomkostningerne på returvarer. Vi refunderer alene varens pris, ikke porto og/eller fragt.

NB! Der skal altid vedlægges kopi af faktura, hvis du fortryder din varebestilling, og det skal fremgå tydeligt hvilken vare/antal, du ønsker at returnere. 

Du skal sende dine returvarer tilbage til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse, og du bærer alene risikoen for varen frem til tidspunktet for varens levering hos Ortodonti Service i Herlev.

NB! Alle former for skaffevarer, maskiner, bånd og tilbudsvarer tages ikke retur.

Såfremt du fortryder købet, skal varen sendes til:
Ortodonti Service A/S
Ellekær 9, 2. th.
2730 Herlev
Denmark


 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 31. marts 2023