Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Ortodonti Service A/S
Ellekær 9 2th.

2730 Herlev, Denmark

CRR: 33 86 20 67
E-mail: info@ortodontiservice.dk
Telefonnummer: +45 5614 1753


Betaling

Netto kontant

 

Anvend venligst fakturaens FIK-oplysninger. Er dette ikke muligt, bedes såvel kundenummer som fakturanummer oplyst. Ved betaling af flere fakturaer, oplys venligst alle numre.

Levering

Alle ordre leveres med GLS eller anden pakkediastributør. vi ekspedere alle ordrer hurtigst muligt og i den rækkefølge de modtages.

 

Vi bestræber os på at afsende alle ordrer indenfor 1-8 arbejdsdage.

 

Fragt:

Ved køb for mere end kr. 3.000,00 før moms, er forsendelsen fragtfri. Dette gælder ikke for forsendelser til udland samt forsendelse af gips.

 

Kursus:

Egne kurser afholdt af OS medarbejder faktures til timepris plus kørsel. Alle kurser er bindende og faktureres ved tilmedling.

 

Fortrydelsesret

Fortrydelsesfristen er 14 dage. Fristen regnes fra den dag, hvor kunden modtager varen.

 

Ved fortrydelse af købet, sendes varen retur i samme stand, som den blev modtaget. Varer der retuneres uden forsvarlig emballage, kan ikke refunderes, kunden skal selv betale forsendelsesomkostningerne.

 

Vi refunderer alene varens pris, ikke porto og/eller fragt.
 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikke på at kunne modtage alle pengene rutur, anbefales det, at varen retuneres i original emballage.

 

Alle former for bånd, skaffevarer og tilbudsvarer tages ikke retur


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
 

Ortodonti Service A/S

Ellekær 9, 2. th.

2730 Herlev

Denmark
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 9. august 2017