Sommerferielukket - alle web-ordre sendes ud i uge 32

FAS

 

Sandsynligvis det bedste aligner system i verden 

Aligners har været på markedet i mere end to årtier, og på trods af alle fremskridt i disse år, viser de fleste systemer stadig mangler med hensyn til behandlingsmuligheder og endnu mere med hensyn til behandlingsresultaterne.

Med fas har du et aligner-system ved hånden, der ser på aligner-behandlinger, som du ville se på en traditionel behandling med et fast apparatur. Inden for FAS-systemet vurderes den enkelte sag altid.

Det vurderes, hvad der kan opnås, og hvordan det kan opnås. Hvis en sag overskrider grænserne for, hvad der kan gøres med aligners bliver det pointeret.

Garanti: Garantien bruges ofte som forfining efter forfining på grund af dårlig behandlingsplanlægning eller pausede justeringsbehandlinger. Målet med seriøse aligner-behandlinger er at have en ensartet behandling fra begyndelsen og til den endelige nye position af tænder og okklusion.

Den sofistikerede diagnostik, Stop & Go Planning, og fokus på en stabil okklusion bør derfor reducere behovet for raffinementer, hvilket er grunden til, at der ikke tilbydes garanti for behandlingerne. Den sidste fase før Stop &; Go eller i slutningen af behandlingen omfatter altid en justeringsopstilling uden tilbehør, der skal bruges som holder til at bundfælde okklusionen.

Brochure         Prisliste         FAS hjemmeside          New user register NOW                  Book et møde med os omkring Aligner