Kendent

 

 


 
Kemdent er det globalt anerkendte mærke tilhørende Associated Dental Products Ltd, en britisk producent af dentalmaterialer. Virksomheden fokuserer konstant på at investere i effektive maskiner og uddannelse af personale. Derfor sælges også flere produkter til flere brugere globalt, fordi Kemdent fremstiller exceptionelle produkter til priser, der konkurrerer med producenter over hele verden. 

 

Kemdent har fremstillet voksmodeller i snart 100 og har nu succes med fremstilling og salg af akryl, silikoner, desinfektionsmidler, bidregistrering, glasionomercement og mange andre produkter.

 

Kemdents produkter har meget loyale kunder inden for deres markedssektorer, fordi de materialer, de køber, er pålidelige. Medarbejderne er stolte af deres roller og ønsker at sikre, at Kemdents materialer til enhver tid opfylder kundernes krav.

 

Kemdent inspiceres hvert år af deres bemyndigede organ, og denne anbefaling følges nøje op. Alle Kemdent materialer er designet til at give optimale resultater både hurtigere og nemmere. Der er ægte værdi i at arbejde med de rigtige CE-mærkede qality terials. De er mere omkostningseffektive på lang sigt og giver ensartede resultater, som gavner patienten såvel som distributører og tandlæger. Produkter, der giver ensartede resultater, er blevet kontrolleret og testet på alle stadier af deres udvikling og produktion.
Klik her for Kemdent brochure