Om Ortodonti Service A/S
Ortodonti Service A/S blev stiftet i 1979 og er i dag
den ældste ortodonti leverandørvirksomhed i Danmark.
Vi kan tilbyde de absolut bedste ortodontiprodukter
fra førende leverandører til konkurrencedygtige priser.

OM OS
Ortodonti Service A/S blev grundlagt af Elbert Ytte Olsen i 1979 og har gennem alle årene forsynet danske specialtandlæger og tandklinikker, både private og offentlige, med det bedste inden for ortodonti. I dag fremstår OS som en moderne depotvirksomhed, der kan levere en lang række produkter fra dag til dag. Vi er agenter for de førende producenter af ortodonti fra det meste af verden, og det giver os en unik position på markedet.
Nye kræfter
Virksomheden blev solgt i 2011 til direktør Steen Zurbuchen og har gennemgået en række tiltrængte justeringer, så virksomheden igen er på omdrejningshøjde med markedet og den særlige kreds af kunder, som kræver det ypperste af deres materialer.
Vores mission
Det er vores mission at være den førende leverandør af ortodonti på det danske marked, og det vil vi være gennem et målrettet arbejde på altid at være leveringsdygtige i de bedste produkter inden for kategorierne brackets, fjedre, elastikker, buer, tråd og ligaturer m.m. Med leverandører som blandt andre Rocky Mountain, Scheu Dental, Forestadent, Lancer, Leone, G&H Wire m.fl. er vi sikre på, at vi fortsat vil være den foretrukne leverandør for en lang række dygtige specialtandlæger og tandklinikker.
Vores Handelsbetingelser
Levering:
Alle ordrer leveres med GLS/Blue Water. Vi ekspererer alle ordrer hurtigst muligt og i den rækkefølge de modtages. Vi bestræber os på at afsende alle ordrer, der er modtaget inden kl. 14:00 samme dag.
Fragt:
0 - 2 kg: 50,00 kr + moms, 2 - 10 kg: 75,00 kr + moms. Satser gældende pr 12. februar 2015.
Fortrydelsesret:
Fortrydelsesfristen er 14 dage. Fristen regnes fra den dag, hvor kunden har modtaget varen. Ved fortrydelse af købet, sendes varen retur i samme stand, som den blev modtaget. Varer der returneres uden forsvarlig emballage, kan ikke refunderes, kunden skal selv betale forsendelsesomkostningerne. Vi refunderer alene varens pris, ikke porto og/eller fragt.
Kursus:
Egne kurser afholdt af OS service medarbejder faktureres til timepris plus kørsel. Alle kurser faktureres ved tilmelding.
Aflysning af kursus:
Aflysning af kursus skal ske senest 48 timer før kursusstart. Sker aflysningen senere end 48 timer før kursusstart refunderes kursusbeløbet ikke, kun kørsel.

Ortodonti Service A/S
Hørkær 2
DK-2730 Herlev
Telefon
+45 5614 1753
Fax
+45 5614 3397
Email